
Салат "Легкий"
Салат повністю виправдовує свою назву. Його легко і швидко готувати, він не навантажує шлунок і багатий безліччю вітамінів. Чудово підійде як для весняного сніданку, так і для легкого перекусу перед сном. Крім того, він відмінно впорається із завданням різноманітнити домашній раціон, яке з наполегливою регулярністю знову і знову постає перед вами. Вітамінні овочі і зелень чудово поєднуються за смаком з яйцем, яке є відмінним джерелом білку для вашого організму, наявність маслин зробить смак салату цікавішим, а сметанно-майонезный соус зробить завершеною корисно-смакову гамму страви.
Ingredients
Пучок зеленого салату
Редиска
2 шт
Яйця зварені в круту
2 шт
Маслини
12 шт
Сметана
3 столові ложки
Майонез
2 столові ложки
Сіль
за смаком
Кріп свіжий
Preparation steps
01
Нарізати редиску скибочками, а яйця кружечками.
02
Очистити огірки від шкірки і розрізати їх уздовж на тонкі смужки.
03
Перемішати майонез, кріп і сметану, посолити.
04
Листя салату можна розміщувати як завгодно. Наприклад, розірвати невеликими шматочками і симетрично розкидати їх по вже практично готовій страві. Зверху на салат викласти редиску, маслини, яйця і огірки.
05
Тепер залишається полити салат соусом і з'їсти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores