Салат "Легкий" - Image

Салат "Легкий"

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат повністю виправдовує свою назву. Його легко і швидко готувати, він не навантажує шлунок і багатий безліччю вітамінів. Чудово підійде як для весняного сніданку, так і для легкого перекусу перед сном. Крім того, він відмінно впорається із завданням різноманітнити домашній раціон, яке з наполегливою регулярністю знову і знову постає перед вами. Вітамінні овочі і зелень чудово поєднуються за смаком з яйцем, яке є відмінним джерелом білку для вашого організму, наявність маслин зробить смак салату цікавішим, а сметанно-майонезный соус зробить завершеною корисно-смакову гамму страви.

Ingredients

Пучок зеленого салату

Редиска

2 шт

Яйця зварені в круту

2 шт

Маслини

12 шт

Сметана

3 столові ложки

Майонез

2 столові ложки

Сіль

за смаком

Кріп свіжий

Preparation steps

01

Нарізати редиску скибочками, а яйця кружечками.

02

Очистити огірки від шкірки і розрізати їх уздовж на тонкі смужки.

03

Перемішати майонез, кріп і сметану, посолити.

04

Листя салату можна розміщувати як завгодно. Наприклад, розірвати невеликими шматочками і симетрично розкидати їх по вже практично готовій страві. Зверху на салат викласти редиску, маслини, яйця і огірки.

05

Тепер залишається полити салат соусом і з'їсти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min