
Салат із зеленої квасолі з яйцями
Простий, корисний і поживний салатик з відмінним смаком, який складається всього на всього з двох простих компонентів. Хіба таке можливо? Звичайно, якщо це салат із зеленої квасолі з яйцями. Стручкова квасоля, обсмажена з часником у вершковому маслі, надає насичений аромат, який чудово підкреслюють відварені яйця. Страва буде ефектнішою, якщо візьмете яйця з яскраво-жовтою серединкою. Майонезна заправка робить салат ситним і гармонійним на смак. До речі, майонез можете замінити несолодким йогуртом без добавок. Такий невигадливий, але в теж час цікавий і яскравий салатик складе прекрасну компанію картоплі, рису або макаронам. Його можна подати і до святкового застілля, і до сімейного обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
400 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Garlic
20 г.
Homemade Butter
10 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Квасолю відварити протягом 10 хвилин, а потім трохи обсмажити на вершковому маслі, додавши часник. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Охолодити протягом 10 хвилин, а потім подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)