
Салат з яблуками і горіхами
Простий овочевий вегетаріанський салат з картоплею, яблуками і горіхами. Виходить салат смачним, швидким і ситним. Якщо ви хочете додати м'яса, то найкраще підійде курка або ж телятина. Також салат можна прикрасити тертим твердим сиром, креветками, солодким болгарським перцем, будь-якою свіжою зеленню і, звісно, горіхами (тоді можна або частину горіхів додати в салат, а частиною прикрасити або прикрасити всією основною масою горіхів). Щодо горіхів, то, як і для більшості салатів, найкраще підійдуть волоські горіхи. Але це справа смаку, тому можна додавати і горіхи кешью, солоний арахіс. За бажанням картоплю в салат можна не додавати.
Ingredients
Картопля
100 г.
Цибуля ріпчаста
100 г.
Морква
100 г.
Яблука
100 г.
Яйце куряче
2 шт.
Сіль
за смаком
Горіхи
50 г.
Майонез
40 г.
Preparation steps
01
Картоплю і моркву відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Яблука помити і нарізати соломкою або кубиками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Горіхи порубати ножем. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores