Салат з курячим філе, рисом і ананасами - Image

Салат з курячим філе, рисом і ананасами

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незвичайно простий у приготуванні і дуже смачний, поживний салат. Для даного салату краще використовувати довгий рис. Промивають його, поки вода в каструлі не стане прозорою. Щоб рис вийшов розсипчастий, його варять на повільному вогні 15-20 хв. в неемальованій каструлі із закритою кришкою. Як тільки вода повністю випарується - рис готовий. Замість ананаса можна взяти виноград, видаливши з нього кісточки. Рис можна замінити твердим сиром, нарізавши кубиками. Перед подачею салат ставлять у холодильник на 20-30 хвилин. Прикрашають страву, виклавши зверзу на неї часточки ананаса і зелень петрушки.

Ingredients

Куряче філе

300 г.

Консервовані ананаси

300 г.

Варений рис

150 г.

Консервована кукурудза

380 г.

Сіль

за смаком

Майонез

за смаком

Preparation steps

01

Відварити філе до готовності. Остудити. Дрібно нарізати.

02

Ананаси нарізати невеликими шматочками.

03

Змішати філе, ананаси, рис, кукурудзу, трохи посолити.

04

Заправити майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з курячим філе, рисом і ананасами – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua