
Салат з рисом і овочами
Зараз, напевно, важко собі уявити святкове застілля без такої закуски як салат. Більше того, самий звичайний сімейний обід не обходиться без цієї страви. Сьогодні пропонуємо урізноманітнити Ваш раціон і приготувати цікавий салатик-гарнір. Чому гарнір? Ця страва настільки ситна, поживна і самодостатня, що не вимагає ніяких доповнень і цілком може замінити повноцінний прийом їжі. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі салат з рисом і овочами – солодким болгарським перцем, морквою і консервованою кукурудзою. Його можна подавати відразу ж після приготування рису, тобто теплим, або дати крупі охолонути. У будь-якому випадку виходить дуже смачно, ароматно і ефектно. Приємного Вам апетиту.
Ingredients
Рис
200 г.
Перець солодкий
100 г.
Кукурудза консервована
100 г.
Морква
80 г.
Олія оливкова
30 мл.
Зелень
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Рис відварити до готовності. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками. З кукурудзи злити рідину.
02
Моркву помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores