
Салат з сьомгою і перепелиними яйцями
Всіма відомі «Олів'є», «Оселедець під шубою», «Цезар» – незмінні атрибути святкового застілля. Але рано чи пізно, традиційні страви починають набридати. Рекомендуємо урізноманітнити Ваше святкове меню абсолютно новим, незвичайним і смачним салатиком. Простий і швидкий у приготуванні, легкий і свіжий, він не залишиться без уваги гостей. Ніжне м'ясо слабосоленої сьомги, яскравий смак перепелиних яєць, огіркова свіжість і пікантність зеленої цибулі гармонійно об'єднуються і перетворюють отриманий салат в справжній кулінарний шедевр. Додавши до сметани трохи діжонської (або французької зернистої) гірчиці і лимонного соку, Ви зробите салатну заправку ще більш пікантною, а смак – насиченим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon 100g
250 г
Quail Egg 1pc
12 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
20 г
Dill 70g
20 г
Auchan Green Onions Bundle 75g
20 г
Pickled Cucumbers
300 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Сьомгу нарізати шматочками або кубиками. Яйця відварити до готовності, охолодити і нарізати на четвертинки. Огірки помити, очистити і нарізати кубиками.
02
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і сметану. Посипати салат зеленню і обережно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)