
Салат з капусти з кунжутом
Страва, незаміннеа для тих, хто рахує калорії, і тих, хто дотримується здорового харчування. Простий вітамінний салатик, дуже корисний у весняний період під час авітамінозу. Включайте частіше в свій раціон подібні салати, адже капуста - незамінне джерело багатьох вітамінів і мікроелементів, містить багато харчових волокон і, що найприємніше, доступна завжди! У свою чергу, не потрібно забувати і про моркву. Вона містить каротин і провітаміни, які просто необхідні для організму будь-якої людини. Насіння кунжуту наповнюють вас енергією, адже дана рослина дивовижна - її насіння несуть в собі нове життя, пробиваються до сонця і ростуть, долаючи безліч труднощів, тому її корисність і поживність не ставиться під сумнів. Серцевина яблука доповнює вітамінний букет даної страви своєю соковитістю і ніжністю, адже це таблетка мало не від усіх хвороб.
Ingredients
Капуста білокачанна
250 г
Морква
150 г
Селера
100 г
Яблуко
100 г
Яблучний оцет
45 мл
Кунжутна олія
35 мл
Перець чорний мелений
за смаком
Кунжут
10 г
Сіль
за смаком
Цукор
5 г
Preparation steps
01
Капусту нашаткувати.
02
Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
03
Декілька стеблин селери нарізати тонкими скибочками.
04
Яблуко очистити від шкірки і серцевини і нарізати невеликими шматочками.
05
Всі овочі скласти в миску.
06
Всі інгредієнти заправки (олію, сіль, цукор, перець) з'єднати та інтенсивно перемішати до однорідної емульсії.
07
Додати в салат заправку і перемішати. При подачі посипати насінням кунжуту.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores