
Салат із морепродуктів
Якщо сьогодні на вечерю хочеться щось особливого і неймовірно смачного, то ми можемо вам запропонувати рецепт салату з морепродуктів. Ми впевнені, що даний рецепт стане рядком номер один в арсеналі ваших рецептів салатів. Рецепт салату підійде також для сімейної святкової вечері. Смак салату виходить фантастичний. У своєму поєднанні рукола, пармезан і коктейль з морепродуктів дадуть той самий оригінальний рибний смак. Цей незабутній смак надовго залишиться в пам'яті найбільш вимогливих гурманів. Такий салат до того ж дуже корисний. Це в першу чергу джерело білка, мікроелементів і жирних кислот. Всі ці переваги даного салату з морепродуктів не можуть не змусити вас приготувати його сьогодні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Polar Star Boiled-Frozen Seafood Cocktail 300g
250 г.
Arugula 50g
1 пуч.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
20 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Garlic
3 зуб.
Kuhne Balsamico di Modena Balsamic Vinegar 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
100 г.
Preparation steps
01
Коктейль із морепродуктів підсмажити на сковороді з оливковою олією і часником.
02
Руколу промити водою і руками розкласти на тарілці.
03
Помідори черрі розрізати на половинки і викласти на руколу. Наверх викласти підсмажені морепродукти.
04
Для заправки змішати бальзамічний оцет, сіль, перець і оливкову олію.
05
Полити заправкою салат. Зверху посипати тертим сиром Пармезан.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores