
Салат із квашеною капустою, шинкою і яблуком
Незважаючи на уявну невигадливість і простоту цей салат добре включити у своє меню взимку, коли особливо треба підкріпити організм вітамінами. Хоча він настільки легкий і освіжаючий, що буде до нагоди і в літню спеку. Квашена капуста - необмежене джерело всіляких вітамінів і мікроелементів. Крім того, квашена капуста це дуже смачно!!! А ось шинка - абсолютно незамінний на кухні продукт, стане справжньою королевою цієї страви, що апетитно виглядає і ароматно пахне. Яблука додадуть у ваш раціон незлічену кількість так потрібних вам мінеральних речовин. Щоб страва не виглядала буденною її можна прикрасити часточками яблук, ягодами журавлини, зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sauerkraut
200 г
Argal York Sandwich Ham
200 г
Veres Green Peas 210g
1 банка
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Onion
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Квашену капусту промити, щоб позбутися від зайвої кислоти, обсушити і дрібно порізати.
02
Цибулю дрібно нарізати.
03
Яблуко очистити (можна і не очищати) і нарізати соломкою.
04
Шинку також нарізати соломкою.
05
Із зеленого горошку злити рідину.
06
З'єднати квашену капусту, цибулю, яблуко, шинку і горошок, поперчити, заправити салат олією і добре все перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)