
Салат з тунцем і стручковою квасолею
Салат з тунцем і стручковою квасолею – це дуже смачне, легке і корисне блюдо. Цей салат багатий білком, як рослинним, так і твариним. Рецепт приготування цього салату досить простий. Для салату використовують як свіжу квасолю, так і заморожену. Щоб зберегти яскравий колір квасолі, відварену квасолю відразу ж охолоджують під струменем холодної води. Якщо для салату брати тунець не в маслі, а у власному соку, то калорійність салату буде зменшена. В якості заправки до салату зі стручковою квасолею і тунцем найкраще підходить не рафінована соняшникова олія. Цей салат відмінно підійде як до звичайної вечері, так і до святкового столу.
Ingredients
Консервований тунець
200 г.
Стручкова квасоля
200 г.
Яйця
3 шт.
Зелень
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю відварити протягом 10 хвилин.
02
Зелень дрібно покришити.
03
Перепелині яйця розрізати на 2 частини.
04
Змішати квасолю, тунець (рідину злити), зелень. Трохи посолити, поперчити. Заправити соняшниковою олією. При подачі в центр тарілочки викласти салат, по краях викласти яйця.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores