Шоколадно-бананова паста - Image

Шоколадно-бананова паста

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Швидка, нескладна в приготуванні бутербродна паста з бананів і шоколаду. Смак пасти - банановий з шоколадним присмаком, структура - легка, пружиниста. Після охолодження паста добре тримає форму, не розпливається. Для приготування пасти краще використовувати дуже стиглі банани. Апельсиновий сік можна приготувати, віджавши сік одного маленького апельсина. Кількість цукру може змінюватися. У цьому питанні краще довіритися своєму смаку. До шоколадно-бананової пасти прекрасно підійде хрусткий хліб або крекерне печиво, а можна намазувати пасту на булочку або на свіжий хліб. Якщо змішати приготовану пасту з кисломолочним сиром - вийде смачний, оригінальний десерт, можна додати її в мафіни.

Ingredients

Банани

3 шт.

Молочний шоколад

100 г.

Апельсиновий сік

50 мл.

Цукор

3 ст. л.

Preparation steps

01

Банани очистити, скласти в каструлю або ківш і розім'яти в пюре.

02

Потім каструлю поставити на невеликий вогонь, додати сік і цукор. Розмішати і варити так близько 5 хвилин.

03

Шоколад поламати на шматочки і додати в кухлик. Варити, помішуючи, до повного розчинення шоколаду.

04

Зняти з вогню, розлити по баночках. Остудити і прибрати в холодильник (термін зберігання не більше 2-х тижнів).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Шоколадно-бананова паста – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua