
Соковита курочка в апельсинах
Курочка виходить дуже м'якою, соковитою з хрусткою скоринкою з пікантним смаком і апельсиновим ароматом. Ця курочка цілком може замінити вже звичну курку з яблуками. Готується досить просто, швидко, а найголовніше легко і корисно. Періодично, приблизно кожні десять хвилин, діставайте блюдо з духовки і поливайте соком, що виділився. Така курочка неодмінно прикрасить святковий стіл. На гарнір найбільш підходить картопля-пюре або відварена. Подають таку курку з сухим білим вином.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1,5 кг.
Oranges 1kg
3 шт.
Garlic
2 зубчики
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Курку промити і розрізати на частини.
02
Часник очистити від лушпиння і натерти ним кожен шматочок курки.
03
Два апельсина нарізати кружечками. З третього апельсина вичавити сік у склянку.
04
До вичавленого соку додати карі, пару ложок столового білого вина. Потім посолити і поперчити за смаком.
05
Покласти в цю суміш курячі шматочки з апельсиновими колечками і залишити на 2-3 години.
06
Потім викласти шматочки курки в форму для випікання, залити маринованою сумішшю і між м'ясом викласти кружечки апельсина.
07
Форму поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати 40-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)