Соус із авокадо до риби - Image

Соус із авокадо до риби

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Мексиканці використовують цей корисний для організму фрукт для приготування різноманітних соусів, які можна подавати до будь-яких продуктів: м'яса, риби, хлібу і грінок. Соус з авокадо прекрасно урізноманітне Ваше меню. З інгредієнтами можна експериментувати, покладаючись на свій смак. Замість лимона підійде і лайм. Кількість кислоти можна зменшити, замінивши цілий плід половинкою або навіть декількома часточками. Складові соусу збивають блендером, але можливо і просто розім'яти виделкою. Але після блендера він виходить більш повітряним і однорідним. Цей ніжний і вишуканий соус чудово підходить до різних видів риби: до сьомги, горбуші, лосося та інших морепродуктів.

Ingredients

Авокадо

2 шт.

Лимон

1 шт.

Часник

1 зубчик

Сметана

300 мл.

Чорний мелений перець

за смаком

Cіль

за смаком

Preparation steps

01

Авокадо промити під водою і очистити їх від шкірки. Також видалити з них кісточки.

02

Порізати авокадо на дрібні шматочки і скласти їх в стакан. Туди ж видавити сік з лимона і часник, пропущений через прес.

03

Перебити блендером авокадо, лимонний сік і часник в пюре.

04

Додати акуратно сметану, посолити і поперчити за смаком і перемішати до однорідного стану.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Соус із авокадо до риби – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua