
Соус із авокадо до риби
Мексиканці використовують цей корисний для організму фрукт для приготування різноманітних соусів, які можна подавати до будь-яких продуктів: м'яса, риби, хлібу і грінок. Соус з авокадо прекрасно урізноманітне Ваше меню. З інгредієнтами можна експериментувати, покладаючись на свій смак. Замість лимона підійде і лайм. Кількість кислоти можна зменшити, замінивши цілий плід половинкою або навіть декількома часточками. Складові соусу збивають блендером, але можливо і просто розім'яти виделкою. Але після блендера він виходить більш повітряним і однорідним. Цей ніжний і вишуканий соус чудово підходить до різних видів риби: до сьомги, горбуші, лосося та інших морепродуктів.
Ingredients
Авокадо
2 шт.
Лимон
1 шт.
Часник
1 зубчик
Сметана
300 мл.
Чорний мелений перець
за смаком
Cіль
за смаком
Preparation steps
01
Авокадо промити під водою і очистити їх від шкірки. Також видалити з них кісточки.
02
Порізати авокадо на дрібні шматочки і скласти їх в стакан. Туди ж видавити сік з лимона і часник, пропущений через прес.
03
Перебити блендером авокадо, лимонний сік і часник в пюре.
04
Додати акуратно сметану, посолити і поперчити за смаком і перемішати до однорідного стану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores