Салат "Іспанський" - Image

Салат "Іспанський"

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Серед величезного розмаїття іспанських страв особливе місце займають салати. Обід в Іспанії починається саме з салату. Як правило, всі салати іспанської кухні яскраві, соковиті і насичені. «Іспанський» салат або як його називають, салат з печерицями та фетою, можна з повною впевненістю віднести до дієтичної страви. Цей салат не жирний, дуже легкий і оригінальний за своїм складом. Готується салат «Іспанський» швидко і просто. Незвичне в цьому салаті те, що печериці маринуються в розсолі з-під оливок, і завдяки цьому гриби набувають дуже незвичайний смак. Рецепт цього салату відмінно підійде для тих, хто піклується про свою фігуру.

Ingredients for the recipe

Agrolive Pitted Olives 292ml
76.99

Agrolive Pitted Olives 292ml

280 g

Ingredients

Agrolive Pitted Olives 292ml

1 банка

Persha Khvylya Sliced Mushrooms 250g

8 шт.

Leaf Lettuce

1 пучок

Svet Cheese Feta Cheese 45%

100 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Preparation steps

01

Гриби промити, обсушити, нарізати тонкими часточками, залити маринадом, злитим з банки з оливками, залишити на 15 хвилин.

02

Оливки нарізати кружечками.

03

Сир розім'яти виделкою.

04

Листя салату порвати руками.

05

Злити маринад з посуду з грибами, змішати всі інгредієнти і заправити готовий салат оливковою олією. Не солити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min