
Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом
Страва, яку гідно оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується засад правильного харчування. Отже, чим корисний цей салатик? Перше, що хочеться відзначити: для його приготування не використовується сіль і майонез, і це дуже радує. Але, тим не менш, щоб наша страва не була сухою – заправляємо її ароматним соусом з оливкової олії і соку лимона. Головний компонент цього свіжого салату – сьомга – делікатесна червона рибка, відома не тільки своїм ніжним, вишуканим м'ясом, але і дієтичним. А у поєднанні зі свіжими огірочками, кориснішим грейпфрутом, відомим своєю здатністю спалювати жир, і багатим на цінні мінерали шпинатом – салат перетворюється на справжню вітамінну «бомбу».
Ingredients
Шпинат
100 г.
Грейпфрут
100 г.
Огірки
100 г.
Сьомга слабосолона
100 г.
Лимон
30 г.
Олія оливкова
20 мл.
Preparation steps
01
Шпинат помити і ошпарити окропом. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Огірки нарізати кубиками.
02
Сьомгу нарізати скибочками або кубиками. Лимонний сік змішати з оливковою олією. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores