Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом - Image

Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Страва, яку гідно оцінять ті, хто стежить за своїм здоров'ям і дотримується засад правильного харчування. Отже, чим корисний цей салатик? Перше, що хочеться відзначити: для його приготування не використовується сіль і майонез, і це дуже радує. Але, тим не менш, щоб наша страва не була сухою – заправляємо її ароматним соусом з оливкової олії і соку лимона. Головний компонент цього свіжого салату – сьомга – делікатесна червона рибка, відома не тільки своїм ніжним, вишуканим м'ясом, але і дієтичним. А у поєднанні зі свіжими огірочками, кориснішим грейпфрутом, відомим своєю здатністю спалювати жир, і багатим на цінні мінерали шпинатом – салат перетворюється на справжню вітамінну «бомбу».

Ingredients

Шпинат

100 г.

Грейпфрут

100 г.

Огірки

100 г.

Сьомга слабосолона

100 г.

Лимон

30 г.

Олія оливкова

20 мл.

Preparation steps

01

Шпинат помити і ошпарити окропом. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Огірки нарізати кубиками.

02

Сьомгу нарізати скибочками або кубиками. Лимонний сік змішати з оливковою олією. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат зі шпинату з сьомгою і грейпфрутом – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua