Суп-пюре з зеленого горошку з м'ятою - Image

Суп-пюре з зеленого горошку з м'ятою

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Нехай шлунок відпочине від перших страв, зварених на м'ясному бульйоні. У переліку інгредієнтів цієї страви головні позиції займають овочі: горошок, картопля, цибуля. Для приготування нашого супу-пюре використовують виключно заморожений зелений горошок, переважніше мозкових сортів. Із консервованим горошком такий суп не вийде. Відварені овочеві інгредієнти і дрібно порізану м'яту збивають за допомогою блендера до кремової консистенції. Вам безсумнівно сподобається приємний, оптимістичний зелений колір страви з білими "візерунками", утвореними доданими для прикраси вершками. Смачно, корисно і красиво!

Ingredients

Заморожений зелений горошок

500 г.

Вершки 10-20%

200 г.

Картопля

200 г.

Цибуля

100 г.

Свіжа м'ята

3 гілочки

Вершкове масло

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Вода

600 мл.

Preparation steps

01

Дрібно порізати цибулю.

02

Картоплю почистити, порізати невеликими шматочками.

03

Листя м'яти відокремити від стебла і дрібно порізати.

04

У каструлю з товстим дном покласти вершкове масло, розтопити. Викласти цибулю, обсмажити протягом 3-5 хвилин до м'якості.

05

Влити 500-600 мл. води, довести до кипіння, посолити. Додати картоплю, варити 10-15 хвилин, до м'якості картоплі.

06

У суп додати горошок (попередньо розморожувати не потрібно).

07

Далі додати м'яту.

08

З моменту закипання варити 1-2 хвилини.

09

Далі суп збити блендером.

10

Повернути суп назад в каструлю, влити вершки (залишити 2 ст. л. вершків для прикраси).

11

Перемішати, і нагріти до бажаної температури.

12

Налити теплий суп-пюре в тарілку, полити вершками, прикрасити гілочкою м'яти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп-пюре з зеленого горошку з м'ятою – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua