Свинина в яйці - Image

Свинина в яйці

Number of servings: 8Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - свинина в яйці. Зробити свинину в яйці зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. З мінімуму інгредієнтів за двадцять хвилин ви зможете приготувати повноцінну страву. Її можна подавати гарячою з овочевим гарніром або в якості закуски холодною.

Ingredients

Свинина

800 г.

Яйця

2 шт.

Часник

4 зуб.

Олія

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Збити яйця з сіллю і подрібненим через прес часником.

02

М'ясо нарізати поперек волокон скибочками завтовшки 1-1,5 см. Перемішати з яєчною масою і залишити в холодильнику на 2-3 години.

03

Розігріти сковороду з маслом і обсмажити м'ясо з обох сторін (1-2 хв.).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Свинина в яйці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua