Теплий салат з курячої печінки - Image

Теплий салат з курячої печінки

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Великий плюс цієї страви полягає в тому, що, хоча вона далеко не пісна (а куряча печінка - продукт дуже ситний), після нього у вас не з'явиться відчуття тяжкості в шлунку. Тим більше, що вона багата на вітаміни А, В; в ста грамах печінки міститься добова норма заліза для організму. Необхідний баланс створюють овочі - салат буде поживним, але в той же час легким. А якщо ви не особливо пристрасні до їжі, то він цілком може стати і другою стравою. Для більш пікантного смаку доповніть салат спеціями на ваш вибір. А більш ефектної подачі можна досягнути, виклавши його на листя салату і прикрасивши зеленню.

Ingredients

Куряча печінка

200-250 г

Солодкий перець (червоний)

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт. (крупна)

Сіль

за смаком

Мелений чорний перець

за смаком

Рослинна олія для смаження

2 ст.л.

Preparation steps

01

Печінку промити, обсушити і досить дрібно нарізати

02

Цибулю нарізати півкільцями.

03

Моркву нарізати соломкою за допомогою спеціального ножа або натерти на середній терці.

04

Перець розділити на дві половинки, видалити насіння і нарізати його тонкими півкільцями.

05

У сковороді розігріти рослинну олію і викласти печінку. Обсмажити її протягом 3-5 хвилин.

06

Слідом додати всі овочі, посолити, поперчити і смажити на середньому вогні, помішуючи, ще близько 8-10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Теплий салат з курячої печінки – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua