
Бретонський пиріг зі смородиною та яблуками
Бретонський пиріг зі смородиною та яблуком не тільки полонить ваше серце і шлунок з першого разу, але і стане вашим улюбленим десертом. Готувати його зовсім не складно, а виглядає він не просто апетитно, а вишукано, дорого і дивовижно. Смородина і яблука нагадають вам про літо в будь-яку пору року, навіть у люту зиму. До того ж, ці фрукт та ягода подарують організму великий заряд енергії і корисних речовин. Саме яблуко і смородина захищають наш імунітет від зовнішніх подразників, дбають про виснажені організми. Солодкий, ніжний аромат поширитися навіть за межі вашого будинку і подарує радість і бажання скоріше потрапити додому випадковим перехожим.
Ingredients
Борошно
150 г.
Вершкове масло
120 г.
Цукор
120 г.
Яйця
3 шт.
Ванільний цукор
15 г.
Смородина
120 г.
Яблуко
1 шт.
Preparation steps
01
М'яке вершкове масло збити з цукром і ванільним цукром.
02
Додати яйце і жовтки (2 шт.). Ще раз добре збити.
03
Додати борошно, збити до однорідного стану.
04
Обережно ввести смородину.
05
Викласти тісто у форму (приблизно 20 см. діаметром), розрівняти. Поставити форму в холодильник на 2 години (або на ніч).
06
Яблуко очистити і розрізати його на 10-12 часточок. Укласти часточки яблук по колу на тісто.
07
Поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Випікати 40-45 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores