Тонке тісто для піци - Image

Тонке тісто для піци

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Усі люблять піцу. Піца - це традиційна італійська страва. Справжня піца повинна бути на тонкиму, хрусткому тісті. Тісто для піци - це головне в приготуванні цієї страви. Тому пропонуємо рецепт тонкого тіста для піци. Можна купити заготовку тіста в магазині, але часто там продається дуже товсте, пишне тісто. Є звичайно любителі і такої піци на товстому, пишному тісті, але в основному люди цінують тоненьке, хрустке тісто в піці. На різних сайтах є чимала кількість приготування різного тіста для піци. Але приготувавши тісто по-нашому рецепту ви не пошкодуєте. Тісто вийде дійсно тоненьким і дуже хрустким. Ваших рідних неможливо буде відтягнути за вуха від піци на цьому тісті.

Ingredients

Борошно пшеничне

175 г.

Сіль

за смаком

Олія оливкова

1 ст. л.

Дріжджі сухі

1 ч. л.

Вода

125 мл.

Preparation steps

01

З'єднати борошно, сіль і дріжджі в кухонному комбайні. Поєднати в глечику масло і воду. Не вимикаючи комбайн, влити рідину і замісити однорідне тісто. Перекласти на стіл, посипаний борошном і місити тісто 2-3 хвилини

02

Перекласти тісто в миску і змастити зовні оливковою олією. Накрити миску харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин, поки тісто не збільшиться в 2 рази.

03

Знову місити тісто 1-2 хвилини. Розкатати тісто в коло 30 см. і покласти на деко. Зробити невеликі бортики від краю (приблизно 2 см.), щоб вийшла скоринка і наповнити начинкою на вибір.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Тонке тісто для піци – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua