Сирно-фруктовий мус (рецепт для НВЧ) - Image

Сирно-фруктовий мус (рецепт для НВЧ)

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Сирно-фруктовий мус. Ви напевно подумали про коктейль або смузі? А ось і ні. Випікати отриману суміш необхідно в формочках в мікрохвильовій печі. Приготувавши цю дивовижно смачну страву, Ви отримаєте ніжний вершковий десерт. Основу мусу становить збитий сир, а цільні шматочки фруктів – радують око, роблячи десерт соковитим і ароматним. Можна брати і фрукти, і ягоди. Найчастіше використовують малину, полуницю, ананас, папайю. У сирно-фруктову масу на свій смак можете додати ваніль, корицю, какао. При подачі прикрасити мус шоколадною крихтою або цедрою апельсина.

Ingredients

Нежирний сир

200 г.

Фруктова суміш (свіжа або консервована)

250 г.

Яйце

2 шт.

Цукор

45 г.

Лимонний сік

15 г.

Картопляний крохмаль

15 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків. Сир розтерти з 2 ст. л. цукру, жовтками, лимонним соком та крохмалем до однородної консистенції.

02

Білки збити з цукром, що залишився. Фруктову суміш вмішати в сирну масу.

03

Додати збиті білки та акуратно (знизу вгору) перемішати за допомогою лопатки. Викласти отриману масу у форму для запікання. Запікати сирно-фруктовий мус 11-12 хвилин при потужності 70 %.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Сирно-фруктовий мус (рецепт для НВЧ) – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua