
Сирно-фруктовий мус (рецепт для НВЧ)
Сирно-фруктовий мус. Ви напевно подумали про коктейль або смузі? А ось і ні. Випікати отриману суміш необхідно в формочках в мікрохвильовій печі. Приготувавши цю дивовижно смачну страву, Ви отримаєте ніжний вершковий десерт. Основу мусу становить збитий сир, а цільні шматочки фруктів – радують око, роблячи десерт соковитим і ароматним. Можна брати і фрукти, і ягоди. Найчастіше використовують малину, полуницю, ананас, папайю. У сирно-фруктову масу на свій смак можете додати ваніль, корицю, какао. При подачі прикрасити мус шоколадною крихтою або цедрою апельсина.
Ingredients
Нежирний сир
200 г.
Фруктова суміш (свіжа або консервована)
250 г.
Яйце
2 шт.
Цукор
45 г.
Лимонний сік
15 г.
Картопляний крохмаль
15 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків. Сир розтерти з 2 ст. л. цукру, жовтками, лимонним соком та крохмалем до однородної консистенції.
02
Білки збити з цукром, що залишився. Фруктову суміш вмішати в сирну масу.
03
Додати збиті білки та акуратно (знизу вгору) перемішати за допомогою лопатки. Викласти отриману масу у форму для запікання. Запікати сирно-фруктовий мус 11-12 хвилин при потужності 70 %.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores