
Сирна бабка
Стародавня і всім відома страва "бабка", яку спочатку робили з картоплі, в наш час все розширює своє коло, з'являються нові рецепти з нових інгредієнтів. Це все говорить лише про те, що ця страва подобається дуже багатьом. Тому і шукають все нові і нові види цієї страви. Бабця із кисломолочного сиру дуже проста у приготуванні. Її в силах приготувати навіть господині з невеликим досвідом. А ось яка вона виходить смачна, описати дуже складно. Тому слід зробити її самим, щоб переконатися в її незвичайному смаку. Бабка з сиру - це відмінний варіант для звичайної сімейної вечері, коли хочеться чимось поласувати з теплим чаєм, какао або молоком.
Ingredients
Сир кисломолочний
1000 г.
Борошно пшеничне
2 ст. л.
Яйця
10 шт.
Вершки 30 %
0.5 ст.
Родзинки
200 г.
Ванільний цукор
1 пакетик
Цукор
100 - 150 г.
Вершкове масло
50 г.
Preparation steps
01
Сир пропустити через м'ясорубку, додати борошно, яйця, вершки, родзинки, ванільний цукор, звичайний цукор за смаком, розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати.
02
Запікати бабку в змащеній маслом формі при 180°С приблизно 40 хвилин.
03
Охолодити і тільки потім акуратно дістати з форми.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores