Сирна бабка - Image

Сирна бабка

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Стародавня і всім відома страва "бабка", яку спочатку робили з картоплі, в наш час все розширює своє коло, з'являються нові рецепти з нових інгредієнтів. Це все говорить лише про те, що ця страва подобається дуже багатьом. Тому і шукають все нові і нові види цієї страви. Бабця із кисломолочного сиру дуже проста у приготуванні. Її в силах приготувати навіть господині з невеликим досвідом. А ось яка вона виходить смачна, описати дуже складно. Тому слід зробити її самим, щоб переконатися в її незвичайному смаку. Бабка з сиру - це відмінний варіант для звичайної сімейної вечері, коли хочеться чимось поласувати з теплим чаєм, какао або молоком.

Ingredients

Сир кисломолочний

1000 г.

Борошно пшеничне

2 ст. л.

Яйця

10 шт.

Вершки 30 %

0.5 ст.

Родзинки

200 г.

Ванільний цукор

1 пакетик

Цукор

100 - 150 г.

Вершкове масло

50 г.

Preparation steps

01

Сир пропустити через м'ясорубку, додати борошно, яйця, вершки, родзинки, ванільний цукор, звичайний цукор за смаком, розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати.

02

Запікати бабку в змащеній маслом формі при 180°С приблизно 40 хвилин.

03

Охолодити і тільки потім акуратно дістати з форми.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Сирна бабка – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua