
Сирне печиво із журавлиною
Вирішили побалувати домашніх смачною випічкою? Цей рецепт не обмане Ваші очікування. Родзинка запропонованого сирного печива - начиночка із журавлини. Кислинка цієї дикоростучої ягоди в поєднанні з ніжним сирним тістом подарує Вам яскраві, свіжі смакові відчуття. Крім того, журавлина - неймовірно корисна ягода, сильний природний цілющий засіб. Ця ягода дуже затребувана в кулінарії. З неї готують варення та джеми, напої та соки. Дуже гарна журавлина в якості пікантної приправи до різних страв. А яка журавлина в ролі начинки, Вам належить спробувати, приготувавши це сирне печиво.
Ingredients
Сир
200 г.
Цукор
100 г.
Яєчний жовток
1 шт.
Вершкове масло
70 г.
Борошно
140 г.
Журавлина
150 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло, цукор, жовток і сир перемішати.
02
Додати борошно, замісити тісто. Розкачати завтовшки 0,5 см., вирізати кола і укласти на деко.
03
На кожне коло покласти 3 ягідки журавлини і посипати цукром. Зверху журавлину закрити кружечками тіста.
04
Зверху печиво посипати цукром і випікати при 180°C 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores