
Ванільні кекси з родзинками
Домашні десерти завжди цінувалися вище, ніж магазинні солодощі. Адже домашня випічка завжди свіжа (навіть ще тепла) і натуральна. Напевно, більшість діток воліють приготовані мамою пиріжки, тортики або кекси. Якщо ви хочете приготувати теж щось домашнє до чаю, тоді спробуйте зробити кекси за нашим рецептом. Це дуже повітряний і легкий десерт з родзинками. До речі, про родзинки. Вони зберігають в собі майже всі властивості свіжого винограду. А під час випікання ці корисні речовини нікуди не зникають. Так що поспішіть приготувати чудовий десерт з відмінним смаком і ароматом для своїх рідних і близьких.
Ingredients
Пшеничне борошно
200 г.
Сметана
300 г.
Цукор
200 г.
Вершкове масло
100 г.
Родзинки
100 г.
Яйця
3 шт.
Оцет
1 ч. л.
Сода
0,5 ч. л.
Ванілін
за смаком
Preparation steps
01
Родзинки добре промити і ретельно висушити.
02
Збити яйця із цукром вінчиком.
03
Вершкове масло розтопити, дати охолонути і додати його в яєчно-цукрову суміш. А слідом додати і сметану, добре перемішати.
04
Потім в тісто додати борошно, дрібку ваніліну, знову добре перемішати.
05
Соду погасити оцтом і додати в тісто. А слідом додати родзинки і ретельно перемішати.
06
Готове тісто вилити у формочки для кексів і поставити формочки в розігріту до 200°С і випікати близько 30 хвилин до рум'яного кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores