Ванільні кекси з родзинками - Image

Ванільні кекси з родзинками

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Домашні десерти завжди цінувалися вище, ніж магазинні солодощі. Адже домашня випічка завжди свіжа (навіть ще тепла) і натуральна. Напевно, більшість діток воліють приготовані мамою пиріжки, тортики або кекси. Якщо ви хочете приготувати теж щось домашнє до чаю, тоді спробуйте зробити кекси за нашим рецептом. Це дуже повітряний і легкий десерт з родзинками. До речі, про родзинки. Вони зберігають в собі майже всі властивості свіжого винограду. А під час випікання ці корисні речовини нікуди не зникають. Так що поспішіть приготувати чудовий десерт з відмінним смаком і ароматом для своїх рідних і близьких.

Ingredients

Пшеничне борошно

200 г.

Сметана

300 г.

Цукор

200 г.

Вершкове масло

100 г.

Родзинки

100 г.

Яйця

3 шт.

Оцет

1 ч. л.

Сода

0,5 ч. л.

Ванілін

за смаком

Preparation steps

01

Родзинки добре промити і ретельно висушити.

02

Збити яйця із цукром вінчиком.

03

Вершкове масло розтопити, дати охолонути і додати його в яєчно-цукрову суміш. А слідом додати і сметану, добре перемішати.

04

Потім в тісто додати борошно, дрібку ваніліну, знову добре перемішати.

05

Соду погасити оцтом і додати в тісто. А слідом додати родзинки і ретельно перемішати.

06

Готове тісто вилити у формочки для кексів і поставити формочки в розігріту до 200°С і випікати близько 30 хвилин до рум'яного кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ванільні кекси з родзинками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua