Варення із інжиру - Image

Варення із інжиру

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хочете, аби літо тривало у вашому будинку цілий рік? Приготуйте варення з інжиру за нашим рецептом, і тоді в будь-який час року у вашому будинку буде по-літньому світло і сонячно. Це надзвичайно смачне і запашне варення можна використовувати і як начинку на пироги, і замість крему на тортик, і навіть додавати в кашу, коли ваш маленький вередун відмовляється від сніданку. А можна просто побалувати себе під час вечірнього чаювання холодним грудневим вечором. Смак його нагадає вам шум морського прибою жарким літнім вечором, і романтичну вечерю на пустельному кримському березі. І знову поманить вас вітер далеких мандрівок в далекі спекотні країни.

Ingredients

Інжир

1 кг.

Цукор

1 кг.

Гвоздика

10 шт.

Вода

200 г.

Preparation steps

01

Інжир промити, наколоти кожен плід в декількох місцях.

02

Цукор висипати в каструлю, додати воду, зварити сироп, довести до кипіння, додати підготовлені плоди інжиру. Забрати каструлю з вогню, залишити до ранку.

03

Після, варити на сильному вогні 20-30 хвилин, до готовності, знімаючи пінку.

04

Простерилізувати банки, заповнити їх гарячим варенням, додати гвоздику, щільно закрити кришками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min