
Теплий салат з беконом
Кожен салат по-своєму прекрасний і унікальний. В окрему категорію варто виділити «теплі салати». Як правило, один або кілька компонентів такої страви відварюються, обсмажуються або тушкуються, а потім перемішуються з рештою інгредієнтів і відразу ж подаються. Хочемо поділитися з Вами чудовим рецептом чудового теплого салату з беконом. Бекон, обсмажуючись в олії, не тільки насичує салат копченим ароматом, що збуджує апетит, але і сприяє тому, що тертий пармезан починає плавитися і ніжно обволікати компоненти. Повірте, це ну дуже смачно, особливо під келих хорошого червоного вина. Салатик залишить приємний післясмак, який захочеться випробувати знову і знову.
Ingredients
Помідори чері
300 г.
Олія оливкова
20 мл.
Оцет бальзамічний
10 мл.
Салат зелений
100 г.
Сир пармезан
40 г.
Бекон
100 г.
Preparation steps
01
Салат помити, просушити, нарвати руками. Помідори помити і нарізати половинками.
02
Бекон нарізати кубиками й обсмажити до золотистої скоринки. Сир натерти на дрібній тертці.
03
Змішати оливкову олію і бальзамічний оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores