Теплий салат з гарбузом і кедровими горішками - Image

Теплий салат з гарбузом і кедровими горішками

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Безперечно, гарбуз - дуже корисний овоч. Та тільки не всі його люблять. Наша відповідь - неправильне приготування може зіпсувати будь-який продукт. Погодьтеся, кулінарні пізнання про цей овоч у звичайної людини дуже маленькі. Насправді з гарбуза можна приготувати дуже велику кількість страв - супи і запіканки, оладки і каші, її можна тушкувати і варити, смажити і запікати, маринувати, готувати з нею десерти і начинки для пирогів, варення і цукати, повидло, салати і багато іншого. Ну а якщо поєднати гарбуз з не менш корисними і смачними кедровими горішками, то можна не тільки очистити організм, але і заспокоїтися, тому що саме ці горішки приводять в порядок нервову систему.

Ingredients

Гарбуз

400 г

Салат

100 г

Горіхи кедрові

30 г

Олія оливкова

40 мл

Масло вершкове

30 г

Орегано сушений

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний

за смаком

Сир фета

100 г

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200 градусів. Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати невеликими кубиками. Деко застелити пергаментним папером.

02

Викласти гарбуз, додати сіль, перець, орегано. Збризнути гарбуз оливковою олією і покласти шматочки вершкового масла. Запікати гарбуз близько 15 хвилин.

03

Фету розкришити руками. На порційну тарілку викласти листя салату, теплий гарбуз, фету. Посипати кедровими горішками. Для заправки використовувати суміш оливкової олії, спецій і вершкового масла, які залишилися після запікання. Заправити нею салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Теплий салат з гарбузом і кедровими горішками – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua