
Яблучний крамбл
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
150 г
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
250 г
Homemade Butter
170 г
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
5-6 шт.
Eco Ground Cinnamon
0,5 ч.л.
Lemon
1 шт.
Preparation steps
01
Для тіста покладіть вершкове масло (2 ст.л. залиште) до морозильника на 15 хвилин, після чого натріть на крупній терці.
02
До цієї масляної стружки введіть просіяне борошно і 200 г цукру (для цього рецепта не обов'язково використовувати коричневий цукор, підійде і звичайний), за допомогою двох виделок ретельно все перемішайте. Отриману крихту накрийте та поставте в холодильник.
03
Яблука очистіть, розріжте навпіл та видаліть осередки. Наріжте їх крупними часточками.
04
Лимон опустіть на 30 секунд до окропу, розріжте навпіл та вичавіть сік. Форму намастіть залишками вершкового масла, рокладіть яблука, збризніть їх лимонним соком, посипте рештою цукру та корицею. Зверху рівномірно викладіть крихту з тіста. Випікайте крамбл у розігрітій до 180°C духовці близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)