Яблучний мільфей - Image

Яблучний мільфей

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Класичний мільфей - це ніжний десерт, що представляє собою листкові тістечка. Треба відзначити, що це дуже модні на сьогоднішній день ласощі. Запропонований рецепт - спрощений варіант приготування мільфея. Цей мільфей - яблучний. Замість листкового тіста, яке використовують при приготуванні мільфея, скористайтеся готовими листами лаваша. Часу на приготування десерту Ви витратите небагато, а результат, без сумніву, порадує. Порада: щоб яблука не потемніли вже при нарізці, лезо ножа змочіть лимонним соком. За бажанням у збиті вершки можна додати корицю, бо яблука і кориця - дуже гармонійний дует.

Ingredients

Яблука

4 шт.

Цукор

3 ст. л.

Лимонний сік

1 ст. л.

Лаваш

2 шт.

Вершкове масло

1 ст. л.

Збиті вершки

250 мл.

Цукрова пудра

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200°С. Застелити деко пекарським папером. Яблука порізати дольками.

02

Розкласти яблучні дольки на деко. Посипати 2 ст. л. цукру, скропити лимонним соком. Запікати 20 хвилин, до м'якості і золотистого відтінку.

03

За допомогою склянки з тонкими стінками вирізати з лаваша 24 кола. Викласти їх на деко і за допомогою пензлика змастити розтопленим маслом. Зверху посипати цукром. Пекти 5 хвилин, до золотистого відтінку. Остудити.

04

Для кожного мільфея одне коло змастити вершками і викласти на нього пару яблучних часточок, потім покласти ще одне коло і повторити вершки і яблука, зверху накрити третім кружком. Перед подачею посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Яблучний мільфей – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua