Холодець з коропа - Image

Холодець з коропа

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Заливне з коропа смачне і ніжне, припаде до смаку кожному. Але особливо воно сподобається тим людям, які не їдять м'яса. Вибираючи цю рибу, краще віддати перевагу дзеркальному виду: він жирніший, та й з лускою буде менше мороки. Що ж стосується ваги, то в самий раз буде кілограмовий короп або трохи більше, оскільки більш великі особини можуть володіти не таким ніжним і солодким смаком. Якщо красиво оформити заливне з коропа, то на інші закуски на вашому столі можуть і не звернути уваги. Тому що заливна риба - дуже смачне рибне святкове блюдо!

Ingredients

Короп

0,5 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Помідори

1,5 шт.

Перець болгарський червоний

1,5 шт.

Яйце куряче

2 шт.

Желатин

за смаком

Сіль

за смаком

Перець червоний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Рибу промити, очистити від шкірки, видалити нутрощі, видалити кістки. Промити філе. Голову, кістки, ікру/молоку покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь.

02

У каструлю додати помідори і перець, нарізані на великі шматочки, варити протягом 1 години на маленькому вогні. У підсумку, рідина повинна випаруватися на третину.

03

Готовий бульйон процідити, додати в нього сіль і червоний перець мелений. У каструлю покласти рибу, залити процідженим бульйоном, варити 20 хвилин на невеликому вогні.

04

Яйця відварити круто. Остудити, нарізати кружечками.

05

Рибу перекласти в ємність, дати час охолонути, зверху викласти яйце і болгарський перець, зварений в бульйоні. Збити 1 жовток із водою, додати в бульйон для освітлення, постійно помішуючи, довести бульйон до кипіння, після, прибрати з плити.

06

Желатин розвести в холодній воді, влити в бульйон, добре перемішати. Процідити, влити в ємність з рибою. Прибрати в холодне місце на 6-8 годин, до повного застигання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Холодець з коропа – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua