Аджика з кабачків - Image

Аджика з кабачків

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Класична аджика прийшла в нашу кухню з далекої Абхазії. Там вона з самого початку готувалася з часнику, перцю і спецій. Але проходить час, винаходиться багато нових рецептів страв і багато господинь теж вирішили не зупинятися на досягнутому. І трішки видозмінили класичний варіант аджики. Тому сьогодні ми маємо такий прекрасний привід, щоб запропонувати вам рецепт аджики з кабачків. І помідори, і кабачки дуже корисні і смачні. І це не дивно, адже, велика кількість пектинів і клітковини, що містяться в цих овочах, стимулює і прискорює процес травлення. А смак аджики виходить дуже ніжний і ні з чим незрівнянний. Всі ці переваги повинні переконати вас у правильності обраної вами страви.

Інгредієнти

Кабачки

3 кг.

Олія

250 мл.

Томатна паста

10 ст. л.

Сіль

3,5 ст. л.

Оцет

4,5 ст.

Часник

2 шт.

Кріп

1 пуч.

Червоний перець

1 шт.

Етапи приготування

01

Кабачки очистити, подрібнити блендером і дати настоятися 2 години.

02

Потім додати в пюре томатну пасту, олію, розведені в 1 ст. води.

03

Часник, петрушку і червоний перець подрібнити в бледері і додати до кабачків. Також додати оцет і сіль.

04

Варити аджику 10 хвилин.

05

Готову аджику розкласти по банках і закатати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

4

1 год 5 хв