
Мигдалевий бісквіт Джаконда
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г
Етапи приготування
01
Якщо немає мигдального борошна, то необхідно в чашу блендера всипати очищений мигдаль або мигдальні пластівці і подрібнити на високій швидкості до отримання мигдального борошна. Мигдальне борошно готове!
02
У миску вбити яйця і всипати цукор. Збити міксером до отримання світлої кремоподібної маси.
03
Всипати мигдалеве борошно. Також всипати просіяне пшеничне борошно.
04
Обережно вмішати в суміш цукру та яєць мигдалеве і пшеничне борошно.
05
Влити розтоплене вершкове масло, безперервно перемішуючи тісто.
06
Окремо збити два білки в густу піну. Білки повинні бути холодними, миска і вінчки міксера чистими і сухими! Розігріти духовку до 200°C градусів.
07
Частинами, у два-три рази, додати в тісто білки і вмішати їх обережно дерев'яною або силіконової лопаткою рухом знизу-вгору.
08
Викладсти тісто у форму (силіконову або іншу, змащену вершковим маслом і присипану борошном) і поставити у вже розігріту духовку. Випікати бісквіт 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)