
Апельсиново-лимонний крем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Етапи приготування
01
Фрукти ошпарити окропом.
02
З апельсина зняти цедру і вичавити сік. З лимона вичавити сік (цедра не знадобиться). Загалом має вийти близько половини склянки цитрусового соку.
03
Яйце добре збити. Додати до нього цитрусовий сік, цедру і цукор і ще трохи збити до однорідного стану - яйце має з'єднатися з соком, інакше воно згорнеться при варінні крему.
04
Масу перелити в невелику емальовану каструльку. Додати вершкове масло.
05
Довести масу до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімального і варити масу, постійно помішуючи, до загусання - на це піде 4-5 хвилин.
06
Зняти крем із вогню і добре остудити перед використанням - він додатково ще трохи загусне в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)