
Апельсиново-макове печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1 ст. л
Борошно 7 1кг
300 г.
Мак харчовий
2 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Змастити маслом форму і застелити папером для випічки. Змішати масло, цукор і апельсинову цедру і збити до консистенції крему. Додати просіяне борошно і мак, змішати до отримання м'якого тіста.
02
Викласти тісто у форму і випікати при 170˚С протягом 30 хвилин до золотистої скоринки. Дістати з духовки і охолодити, не виймаючи з форми. Нарізати шматочками бажаного розміру.
03
Для глазурі просіяти пудру і додати трохи соку, щоб отримати однорідну масу. Покласти печиво на решітку і покрити глазур'ю, прикрасити зацукрованою апельсиновою цедрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)