
Абрикосовий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
120 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Сіль Єгипет
1 г
Цукор ванільний Auchan 8г
15 г
Абрикос ананасовий
13 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло збити з цукром до консистенції крему.
02
По одному додти яйця, добре збиваючи після кожного.
03
Додати ваніль і ще раз збити.
04
Ввести просіяне з сіллю і розпушувачем борошно і замішати однорідне тісто.
05
Перекласти тісто у змащену або застелену пергаментом форму.
06
Абрикоси розрізати навпіл і видалити кісточки. Покласти половинки абрикосів на тісто. Якщо абрикоси не надто солодкі, то злегка посипати цукром.
07
Поставити форму в розігріту до 180°C градусів духовку і випікати приблизно 40 хвилин (готовність перевіряти зубочисткою).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)