
Арабське печиво "Солодкий полон"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
180 мл.
Фініки Ronik 1кг
70 г.
Горіхи Мигдаль 150г
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
для прикраси
Етапи приготування
01
У миску висипати борошно гіркою, в центрі зробити ямку, влити в неї 200 г. розтопленого вершкового масла. Потім влити апельсиновий сік. Ретельно перемішати.
02
Перетерти горіхи, додати до них цукор і 50 г. вершкового масла.
03
З тіста зробити кульки розміром з волоський горіх, трохи розім'яти, викласти начинку, згорнути назад в кульку.
04
Застелити деко папером для випікання, викласти на деко кульки. Випікати 30 хвилин, в розігрітій до 200°C духовці. Готове печиво дістати з духовки, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)