
Австрійські булочки з начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1,5 ч.л.
Масло вершкове домашнє
140 г (+ ще трохи для змащення противня)
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
175 г
Спеція Аніс
0,5 ч.л.
Спеція Кориця мелена
1 ч.л.
Мигдаль
50 г
Фініки Ronik 1кг
50 г
Родзинки
50 г
Коньяк Frapin 40% 0,7л
2 ст.л.
Сіль Єгипет
дрібка
Етапи приготування
01
Фініки подрібніть (кісточки видаліть). З'єднайте родзинки і фініки, залийте окропом і залиште на 1 годину.
02
Молоко злегка підігрійте і розчиніть у ньому дріжджі і 3 ст.л. цукру.
03
Зерна анісу, якщо вони цільні, подрібніть в кавомолці і також додайте в тісто.
04
Вершкове масло (90 г) залиште при кімнатній температурі до розм'якшення. Борошно просійте.
05
З'єднайте борошно з вершковим маслом і розведеними дріжджами. Додайте яйце, дрібку солі і аніс. Замісити тісто. Залиште його в теплому місці для підйому на 1 годину.
06
Потім осадіть тісто, знову вимісіть і залишіть у теплому місці ще на 20 хвилин.
07
Мигдаль подрібніть.
08
Решту вершкового масла розтопіть.
09
Духовку нагрійте до 180°C.
10
Тісто розкачайте в тонкий пласт.
11
Змастіть його розтопленим вершковим маслом (трохи масла залиште), посипте рештою цукру, корицею, горіхами, викладіть на пласт замочені в коньяку родзинки і фініки. Потім поверніть пласт в рулет і наріжте на шматочки.
12
Противень змастіть вершковим маслом. Викладіть булочки швом вниз, змастіть їх рештою масла. Випікайте булочки в розігрітій духовці близько 30 хвилин до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)