
Азу
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Огірки солоні
3 шт.
Часник
3 зубчика
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
3 ст. л.
Лист лавровий
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити під водою і нарізати соломкою.
02
Цибулю очистити від шкірки і нарізати півкільцями.
03
М'ясо трохи обсмажити на сковороді з товстим дном на соняшниковій олії.
04
Потім додати цибулю і готувати доки вона не стане золотистого кольору.
05
Далі в сковороду додати томатну пасту, часник, видавлений через прес, лавровий лист, перець горошком, нарізані кружечками огірки.
06
Налити в сковороду трохи води і залишити тушкуватися на середньому вогні під кришкою до готовності м'яса.
07
Подавати страву до гарячого гарніру, наприклад до картопляного пюре.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)