Рогалики з ромом та родзинками - Image

Рогалики з ромом та родзинками

Кількість порцій: 20Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Рогалики завжди чимось нагадують бабусині частування. Можливо, це пов'язано з тим, що бабусі в дитинстві часто годували ними, подавали до чаю. Але ми виросли, і взмозі робити такі солодкі частування самі! Ізюм, просочений ромом, надає особливого смаку десерту. Між іншим, ви можете спробувати поекспериментувати і зробити рогалики з іншою начинкою. Все залежить від того, що їз сухофруктів ви любите більше. На смаку рогаликів це позначиться тільки в позитивному аспекті. Тому швидше викладайте рогалики в духовку, а самі дзвоніть друзям і запрошуйте їх у гості!

Інгредієнти

Пшеничне борошно

500 г.

Розпушувач для тіста

2 ст.л

Цукор

125 г.

Апельсинова цедра

2 ст. л.

Вершкове масло

150 г.

Яйця

1 шт.

Родзинки просочені ромом

125 г.

Цукрова пудра

100 г.

Етапи приготування

01

Викласти деко папером для випічки. Попередньо розігріти духовку.

02

Приготувати пісочне тісто: змішати в мисці борошно з розпушувачем для тіста, просіяти. Додати інші інгредієнти, крім ромових родзинок, і перемішати за допомогою міксера на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості до отримання однорідного тіста.

03

Вмішати ромові родзинки. Розділити тісто на дві половини. Сформувати з кожної половини рулетик довжиною близько 45 см. За допомогою гострого ножа розрізати кожен рулетик на пластинки шириною 1 см. Сформувати з них рогалики, викласти на деко і випікати.

04

Час випічки: близько 12 хвилин. Вийняти рогалики разом з папером на кухонну решітку і охолодити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Рогалики з ромом та родзинками – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua