
Рогалики з ромом та родзинками
Рогалики завжди чимось нагадують бабусині частування. Можливо, це пов'язано з тим, що бабусі в дитинстві часто годували ними, подавали до чаю. Але ми виросли, і взмозі робити такі солодкі частування самі! Ізюм, просочений ромом, надає особливого смаку десерту. Між іншим, ви можете спробувати поекспериментувати і зробити рогалики з іншою начинкою. Все залежить від того, що їз сухофруктів ви любите більше. На смаку рогаликів це позначиться тільки в позитивному аспекті. Тому швидше викладайте рогалики в духовку, а самі дзвоніть друзям і запрошуйте їх у гості!
Інгредієнти
Пшеничне борошно
500 г.
Розпушувач для тіста
2 ст.л
Цукор
125 г.
Апельсинова цедра
2 ст. л.
Вершкове масло
150 г.
Яйця
1 шт.
Родзинки просочені ромом
125 г.
Цукрова пудра
100 г.
Етапи приготування
01
Викласти деко папером для випічки. Попередньо розігріти духовку.
02
Приготувати пісочне тісто: змішати в мисці борошно з розпушувачем для тіста, просіяти. Додати інші інгредієнти, крім ромових родзинок, і перемішати за допомогою міксера на мінімальній швидкості, потім на максимальній швидкості до отримання однорідного тіста.
03
Вмішати ромові родзинки. Розділити тісто на дві половини. Сформувати з кожної половини рулетик довжиною близько 45 см. За допомогою гострого ножа розрізати кожен рулетик на пластинки шириною 1 см. Сформувати з них рогалики, викласти на деко і випікати.
04
Час випічки: близько 12 хвилин. Вийняти рогалики разом з папером на кухонну решітку і охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів