
Запечена риба по-мексиканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Томатна паста Marinado 25% 460мл
130 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл.
Лайм
1 шт.
Часник
2 зуб.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно зробити хрестоподібні надрізи на рибі (можна використовувати будь-яку свіжу рибу, в даному рецепті використовується аргентина, можна також використовувати осетер, палтус, білугу), посолити і поперчити її, видавити одну половинку лайма. Після чого, відправити рибу в холодильник маринуватися на 30 хвилин.
02
Тепер готувати соус до риби. Для цього досить крупно нарізати 2 зубчики часнику. Обсмажити часник і орегано в оливковій олії до золотистого кольору.
03
Нарізати перець чилі кільцями. У посуд з просмаженим часником і орегано додати томатну пасту, перець чилі, сушений базилік, дрібку солі і видавити половинку лайма. Тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
04
Форму для запікання вистелити фольгою. Викласти у форму рибу. Готовим соусом полити рибу і відправити її в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)