
Буженина в рукаві
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ошийок свинячий СМК охолоджений
1 кг.
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 шт.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
1 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Лист лавровий
3 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього налити в каструлю воду. Покласти сіль у співвідношенні: на 1 л. води - 1 ст. л. солі. А також лавровий лист і перець горошком. Маринад довести до кипіння, варити 7 хвилин і вимкнути. Потім дати охолонути.
02
Свинину опустити в маринад і поставити в холод на деякий час. Після того, як свинина добре замаринувалася, посипати її спеціями: чорним і червоним меленим перцем.
03
М'ясо помістити в рукав для запікання, покласти в сковороду і поставити в духовку, розігріту до 190°C. Через 60-80 хвилин буженина готова.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)