
Банани з ванільним кремом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
50 г.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Цукрова пудра Aro 250г
3 ст. л.
Банан
8 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
У сковороду покласти цукор, апельсинову цедру, влити 2 ст. л. води, варити, помішуючи, на повільному вогні до отримання карамелі золотистого кольору.
02
Додати 3 ст. л. вершкового масла, 4 ст. л. води і нагрівати 1-2 хв., щоб вийшов рідкий соус.
03
Банани очистити, розрізати уздовж навпіл, покласти в сковороду з соусом і готувати по 1 хв. з кожного боку. Перекласти на велике блюдо, полити соусом.
04
В окремому посуді збити вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром в міцну піну. Щоб зробити крем менш жирним, розбавити жирні вершки в пропорції 1 до 3 - вершками з меншим відсотком жирності. Коли банани остигнуть покласти зверху ванільний крем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)