
Басма
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
500 г.
Картопля фасована
350 г.
Морква
200 г.
Помідор
2 шт.
Цибуля ріпчаста молода
500 г.
Гарбуз Хоккайдо
400 г.
Часник
5 зубків
Зелень мікс 100г
1/2 пучка
Сіль Єгипет
за смаком
Кумин (зіра) Pripravka 10г
за смаком
Коріандр Еко мелений 20г
за смаком
Етапи приготування
01
У холодний казан покласти шар порізаного м'яса, жиром вниз. Шматочки м'яса з кістками підуть на нижній шар, а чисту м'якоть нарізати кубиками 3 на 3 см. і покласти поверх кісточок. Необхідно присолити цей шар і посипати його зірою і коріандром (зовсім крапельку) .
02
Цибулю порізати півкільцями і скласти на м'ясо.
03
Помідори необхідно порізати великими шматками і покласти поверх цибулі, ще раз при цьому посолити. Не можна допускати, щоб помідори опинилися поверх картоплі (після дотику з помідорами картопля стане твердою і не звариться).
04
Після помідор покласти шар очищеної моркви, порізаної кружечками.
05
Поверх моркви покласти картоплю, порізану на дві - чотири частини так, щоб потім картоплю було зручно їсти. Посолити картоплю з морквою.
06
Нарізати невеликими шматками гарбуз і покласти красиво на картоплю.
07
Часник очистити від шкірки і розкласти його цілим на шар гарбуза. Зелень можна покласти цілими гілочками. Ще раз посолити і посипати зірою.
08
Потім капуста - її необхідно нарізати великими шматками і залишити декілька листків цілими. Капусту натерти зірою і сіллю, укласти гіркою і закрити все капустяним листям.
09
Усі шари щільно придавити емальованою мискою, накрити кришкою і поставити на вогонь. Спочатку буде достатньо вогню середньої сили, коли закипить зменшити вогонь до слабкого і залишити кипіти ще на 45 хвилин. Готовність страви можна дізнатись за запахом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)