
Бажі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
200 г.
Кінза 70г
1 пучок
Часник
2 зубчика
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ст. л.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Спеція Хмелі-сунелі
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
50-70 мл.
Етапи приготування
01
У ступці розтовкти волоські горіхи до тих пір, поки вони не перетворяться в пасту (можна замість цього пропустити через м'ясорубку).
02
Окремо потовкти порізану дрібно кінзу з дрібно рубаним часником, посолити, поперчити. Потовкти.
03
У каструлі змішати кінзу з горіхами, шафраном і хмелі-сунелі, уксусом і залити холодною кип'яченою водою до тих пір, поки вона не стане схожою за консистенцією на рідку сметану. Все ретельно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)