Квасоля з гранатом і горіхами - Image

Квасоля з гранатом і горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Оригінальна на смак і яскрава на вид грузинська страва. Її особливість – в додаванні дорогоцінних зерняток граната, які, не дивлячись на свій пікантний, кисло-солодкий смак, прекрасно поєднуються з квасолею, цибулею і горіхами. Як відомо, грузинська кухня славиться пряними і навіть трохи гострими стравами. Головна спеція в нашому рецепті – мелений коріандр. Ви ж можете не обмежувати себе в кількості використаних прянощів. Якщо Ви любитель страв погостріше, рекомендуємо додати хмелі-сунелі – традиційну грузинську спецію. Що стосується квасолі, то можна використовувати як консервовану, так і суху. В останньому випадку залийте її холодною водою на ніч, а потім варіть до м'якості протягом півтори години.

Інгредієнти

Квасоля

200 г.

Сіль

за смаком

Цибуля ріпчаста

80 г.

Олія рослинна

20 мл.

Часник

3 зуб.

Горіхи волоські

20 г.

Зелень

80 г.

Коріандр мелений

4 г.

Сік гранатовий

100 мл.

Гранат

100 г.

Етапи приготування

01

З квасолі злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати і обсмажити на невеликій кількості рослинної олії. Часник очистити, подрібнити.

02

Горіхи подрібнити в блендері. Гранат розібрати на зерна. Зелень помити, просушити і подрібнити.

03

Змішати горіхи, часник, зелень і цибулю. Додати коріандр і гранатовий сік. До квасолі додати соус, перемішати і прикрасити зернами гранату.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Запіканка зі стручкової квасолі

Запіканка зі стручкової квасолі

2

30 хв

Квасоля з гранатом і горіхами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua