
Яловичина по-індійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 мл.
Цибуля
2 шт.
Часник
2 зубчики
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
4 см.
Риб'ячий жир для дітей Nordic Naturals Baby's DHA 30мл
3 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Кінза 70г
1/2 пучка
Кмин Еко римський 15г
2 ч. л.
Карі Carmencita 40г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
250 мл.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник дрібно порізати, імбир нарізати тоненькою соломкою.
02
Розігріти жир, м'ясо обсмажити. Для соусу обсмажити цибулю, часник, імбир, постійно помішуючи. Додати спеції, смажити ще 2 хвилини.
03
М'ясо з соусом перекласти в каструлю, додати воду і тушкувати під кришкою 40 хвилин.
04
Додати очищені від шкірки томати. Тушкувати ще 40 хвилин.
05
Карі змішати з йогуртом, додати кінзу, кмин і подавати з м'ясом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)