
Буряково-шоколадний торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
80 г.
Буряк
250 г.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
200 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
25 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
5 мл.
Сіль Єгипет
3 г.
Червона смородина
100 г.
Етапи приготування
01
Буряк відварити, охолодити. Шоколад розламати, розтопити на водяній бані. Буряк дрібно натерти, з'єднати з шоколадом, збити в блендері до однорідної маси. Розм'якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою до пишності.
02
Відокремити білки від жовтків. Частину з жовтками збити з коричневим цукром до пишної піни. Бурякову масу змішати зі збитим маслом, перемішати. Додати жовтки, ваніль, все обережно збити. Додати просіяне борошно з розпушувачем та какао. Замісити. Обережно ввести білки шляхом складання, знизу вгору.
03
Тісто викласти у змащену форму, зверху насипати смородину, трохи прдавити її. Випікати в розігрітій до 180°С духовці. Охолодити, присипати цукровою пудрою, прикрасити гілочками червоної смородини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)