
Бельгійські пивні оладки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
5 г.
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
200 мл.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
130 г.
Джем Novus полуничний 375г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, дріжджі, цукор з яйцем. Масло розтопити, влити в борошняну суміш. Збити до однорідної маси.
02
Розігріти духовку до 180°С. У суміш влити пиво, змішати. Викласти у форму для кексів отриману суміш. Випікати 15 хвилин.
03
Готові оладки дістати з духовки, остудити, витягти з форми.
04
Вершки збити з цукром. Подавати оладки з полуничним джемом і цукрово-вершковим кремом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)