
Борщ з куркою
Борщ вважають чисто українською стравою, але припускають, що виник він на території Київської Русі. А де саме ніхто не береться стверджувати. Існує багато регіональних різновидів борщу. Червоний борщ вважається найпопулярнішим в Україні. І сьогодні ми Вам запропонуємо рецепт приготування цього самого червоного борщу з куркою.
Інгредієнти
Буряк
120 г.
Курка
400 г.
Капуста білокачанна
160 г.
Картопля
200 г.
Морква
80 г.
Часник
4 зуб.
Сметана
40 г.
Паста томатна
10 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк помити, очистити, нарізати соломкою. Капусту помити і нашаткувати. Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками.
02
Моркву помити і нарізати соломкою. Обсмажити моркву з буряком і томатною пастою.
03
Філе нарізати кубиками або скибочками. Потім відварити в підсоленій воді близько 10 хвилин.
04
У каструлю до курки покласти картоплю і капусту. Через 15 хвилин додати буряк з морквою.
05
Варити до того моменту, коли овочі стануть м'якими. Подавати борщ з часником і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів