Борщ з куркою  - Image

Борщ з куркою

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Борщ вважають чисто українською стравою, але припускають, що виник він на території Київської Русі. А де саме ніхто не береться стверджувати. Існує багато регіональних різновидів борщу. Червоний борщ вважається найпопулярнішим в Україні. І сьогодні ми Вам запропонуємо рецепт приготування цього самого червоного борщу з куркою.

Інгредієнти

Буряк

120 г.

Курка

400 г.

Капуста білокачанна

160 г.

Картопля

200 г.

Морква

80 г.

Часник

4 зуб.

Сметана

40 г.

Паста томатна

10 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Буряк помити, очистити, нарізати соломкою. Капусту помити і нашаткувати. Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками.

02

Моркву помити і нарізати соломкою. Обсмажити моркву з буряком і томатною пастою.

03

Філе нарізати кубиками або скибочками. Потім відварити в підсоленій воді близько 10 хвилин.

04

У каструлю до курки покласти картоплю і капусту. Через 15 хвилин додати буряк з морквою.

05

Варити до того моменту, коли овочі стануть м'якими. Подавати борщ з часником і сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Борщ з куркою – покроковий рецепт з фото http://Zakaz.ua