 (1) (1).png)
new
Борщ з грибами
1
Борщ — це символ української гостинності та кулінарної традиції. Його багатий аромат, насичений колір та додавання грибів створюють особливий смак, який пасує як для сімейної вечері, так і для святкового столу. Існує безліч регіональних варіацій: з квасолею, галушками, борошном або навіть з пивом. Гриби роблять борщ насиченим і підійдуть для пісної версії.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стейк яловичий зі стегна охолоджений
500 г
Буряк
3 шт
Морква
2 шт
Цибуля
1 шт
Картопля біла
4 шт
Капуста
1 шт
Помідори Калинівка Кумато 500г
2 шт
Гриби білі Spela різані 300г
300 г
Часник
3 зубчика
Петрушка пучок 50г
1 пучок
Кріп 70г
1 пучок
Лавровий лист
1 шт
Перець Мрія чорний горошком 20г
10 шт
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
50 мл
Сіль Pripravka гімалайська рожева 200г
5 г
Етапи приготування
01
Варимо м’ясо у воді з лавровим листом, перцем і сіллю до м’якості (приблизно 90 хв).
02
Підготовка овочів: натираємо буряк і моркву, дрібно нарізаємо цибулю, картоплю, капусту, помідори та гриби; гриби обсмажуємо до золотистого кольору.
03
Збираємо суп: додаємо овочі та гриби в бульйон, варимо до готовності картоплі і капусти, приправляємо часником і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)